2012. augusztus 15., szerda

ThetaHealing



A ThetaHealing egy forradalmi újenergiás technika, amely gyors, hatékony módon segít megszüntetni az életminőségünket rontó elakadásokat, betegségeket, problémákat és megvalósítani életünkben az egyensúlyt, a lelki békét, a bőséget és a boldogságot. A módszer hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy a japán kórházakban a ThetaHealing már természetes kiegészítője a terápiáknak.

Az elnevezés agyunk egy meditatív módon gerjeszthető, tudományosan is bemért téta tudatállapotával függ össze, amely kaput nyit tudatunk számára az Egységgel való kapcsolódásra, hogy ebben az állapotban korlátlanul változtassuk meg életünk minden olyan körülményét, amely gátol bennünket a boldogság megélésében. A módszer használata közben rádöbbenhetünk, hogy hitrendszerünkön dolgozva nincs olyan vágyunk, álmunk, amit ne tudnánk megvalósítani, és nincs életünkben az a zavaró körülmény, amit meg ne tudnánk szüntetni. A határ a csillagos ég!

Ma már a tudomány (kvantumfizika) is egyre több bizonyítékot szolgáltat arra vonatkozólag, hogy környezetünkben (velünk együtt) minden tiszta energia, és ebben az összefüggő energetikai rendszerben a változásokat a gondolatok ereje nagyon is befolyásolja.
A ThetaHealing szülőanyja, az amerikai-indián származású Vianna Stibal a módszer segítségével kigyógyult halálos rákbetegségéből, és miközben csak saját maga több, mint 35 000 emberen segített, a módszert továbbadta és elterjesztette az egész világon.

A terápia fő elemei közé tartozik egy speciális meditáció, a konzulens által tartott különleges (theta) tér, a klienssel tartott sejtszintű kommunikáció (kezek érintése), a tudatalatti (és feletti) számára fontos információkat tartalmazó, hangosan kimondott utasítások sorozata, a konzulens számára intuitív módon érkező folyamat tanusítás, és az átélt élmények, eredmények átbeszélése, a kezelés hatására beállt változások utolagos lekövetése.

Az Alap, a Haladó, majd a Bőség és Teremtés kurzusok minősítéseinek megszerzése óta sok ismerősömnél értem el látványos eredményeket a módszer alkalmazásával, így magabiztosan állíthatom: a ThetaHealing az eddigi legegyszerűbb, leggyorsabb, leghatékonyabb eszköz életkörülményeink megváltoztatására az általam eddig megismert lehetőségek közül.


Nem kell hozzá más, mint egy kis nyugodt idő önmagunkra, és egy csipetnyi hit. Ahogy az egyik legnagyobb spirituális tanítónk is mondta:
“Mert bizony mondom néktek, hogy ha csak akkora hitetek is volna, mint a mustármag, akkor ha azt mondanátok ennek a hegynek: menj innen amoda, elmenne. Akkor semmi sem volna lehetetlen néktek.”

Lássuk, életünk mely területein érhetünk el minőségi javulást a ThetaHealinggel:

- mélyen gyökerező elakadásaink okainak feltárása
- megszüntethetjük az életünkben ismétlődő negatív események okait (pl. miért mindig ugyanazt a típusú férfit/nőt vonzom be?)
- kitörölhetjük, megváltoztathatjuk önkorlátozó hitrendszereinket
-átalakíthatjuk nehezteléseinket, félelmeinket, haragunkat, sajnálatunkat pozitív érzelmekké
- növelhetjük vitalitásunkat, energiaszintünket
- behozhatjuk életünkbe a bőséget és a jólétet
-feltárhatjuk a fizikai betegségek mögött megbújó mentális, érzelmi traumákat
- megszüntethetjük a fizikai betegségeket kiváltó lelki okokat, de közvetlenül is hathatunk rájuk    
- kapcsolati, vagy munkahelyi stressz kezelése
- lelki trauma, gyász feloldása
- önbecsülés, önbizalom újraépítése
- életminőség javítása
- az ideális partnerkapcsolat, hivatás, lakóhely megteremtése
- spirituális fejlődés
- ideális testsúly kialakítása
- pszichikai támadások, átkok, aktualitásukat vesztett eskük oldása
- negatiív energiák, energiatámadások, kötések eltávolítása
- energetikai védelem kialakítása
- rejtett képességek, intuíció aktiválása
- az öregedésért felelős genetikai program leállítása, a regenerálódásért felelős program aktiválása
- az elmúlt kapcsolatok során levált lélekdarabkáink megtisztítása, visszavonzása
- előző életeink negatív kihatásának megszüntetése
- kommunikáció más létezési síkok lényeivel
- stb, stb, stb…




























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése